Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

 

Във Враца софтуер общество вярваме, че проблемите днес се решават най-добре отвътре навън. Затова започнахме да изграждаме сами софтуерна индустрия в родния си град. В тази презентация Емо ще разкаже как от трима ентусиасти, които в свободноти си време водят курсове по прорамиране през 2013г се превърнаха в стабилна организация, която помага на десетки хора всяка година да започнат работа в ИТ сферата във Враца и на голям брой ученици да се запалят по технологиите от ранна възраст.

 

ПРОГРАМА

  1. Изграждане на дигитална индустрия от нулата
  2. Намиране на подходящ източник на ресурси чрез симбиоза – интерсна математика
  3. Въпроси и отговори

 

ЛЕКТОР
Роден във Враца, Емо Кадийски завършва математическата гимназия в града, след това магистратура по Информатика в СУ “Св. Климент Охридски”. Работи като уеб програмист и през 2011г е част от първата кохорта учители на Заедно в час. През 2013г заедно с двама приятели стартират Враца софтуер общество, организацията развива дигитална индустрия в родния им град, предлагайки курсове по програмиране и интересни ИТ събития.

В момента Емо работи като програмист и като учител в професионалната гимназия във Враца, където от 2015г има специалност за програмиране.
Хобитата му са да спортува: футбол, ски, тичане, да пътува и да обикаля сред природата.

 

КОГА И КЪДЕ:

Дата и час: 21 януари 2019 от 19.00 ч.
Място: Ресторант “Мона Лиза” – Тера Мол
Вход свободен!

Дигитална индустрия от нулата - Безплатна регистрация

  • Предоставената от Вас информация ще бъде използвана единствено за целите на това събитие, след което тя ще бъде изтрита. Използването на вашия имейл за маркетингови цели на фондацията може да се случи само след предоставяне на изрично съгласие от ваша страна.
 

Проверка

 

С ПОДКРЕПАТА НА