Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

 

Индустриалният IoT все още провокира с какви ли не предизвикателства ИТ сектора, които непрекъснато търсят възможности за оптимизиране на процеси в индустрията. Софтуерно студио IndigoVerge, съвместно с международна компания в сферата на индустриалната автоматизация /SCADA/, преди две години започна разработването на продукта EdgeBox – иновативно решение за управление на приложения и устройства. Технологията позволява автоматично инсталиране, обновяване и контрол на приложения (включително SCADA, но не само), с което се намаляват разходите за поддръжка, съхранение на резервни копия от данни и тяхното възстановяване.

С EdgeBox могат, от едно единствено място, да се управляват много и различни контролиращи устройства, независимо от отдалечеността им. Системата вече е внедрена в реални компании с бизнес в различни индустрии, за които ще ви разкажем на събитието.

 

ПРОГРАМА
1. Как да се справим с ефективното управление и поддържане на множество контролиращи системи (като SCADA или други) с помощта на EdgeBox
2. Какво представлява EdgeBox
3. Функции и характеристики
4. Ползи и реални примери за използване на продукта

 

КОГА И КЪДЕ:

Дата и час: 27 май 2019 г. от 19.00 ч.
Място: Ресторант “Мона Лиза” – Тера Мол
Вход свободен!

 

ЛЕКТОР
Иван Драгоев притежава повече от 20 години опит в ИТ сферата. Стартира кариерата си като софтуерен инженер в големи международни компании. В момента е изпълнителен директор на IndigoVerge – софтуерно студио за цялостни уеб, мобилни и облачни решения. В портфолиото на компанията са проекти в области като здравеопазване, финанси, маркетингова автоматизация и електронна търговия. Един от проектите спечели награда IT проект на годината в сферата на умни градове. Дейността на компанията все по-активно се вписва в концепцията за Интернет на Нещата (Internet of Things) с по-специален фокус върху индустриален IoT и SCADA приложения, с изготвяне на иновативни решения за енергиен мониторинг. Иван Драгоев е канен за гост лектор на събития като Международен панаир Пловдив, IoТ Bulgaria Summit 2016, Digital4Plovdiv, Иновативен форум Siemens, 9-ти Национален Иновативен Форум и др.

 

Индустриален IoT - Безплатна регистрация

  • Предоставената от Вас информация ще бъде използвана единствено за целите на това събитие, след което тя ще бъде изтрита. Използването на вашия имейл за маркетингови цели на фондацията може да се случи само след предоставяне на изрично съгласие от ваша страна.
 

Проверка

 

С ПОДКРЕПАТА НА