Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

 

Маркетингът е есенциална и неделима част от бизнеса и включва редица различни дейности. Маркетингът е съществен за успеха не само на производители и търговци, но и на нестопански организации, болници, правни служби, училища дори църкви. Успешните предприятия и други организации признават разликата между ефективния и неефективния маркетинг. Те развиват подход към маркетинга, който отговаря на нуждите на клиентите. Прилагането на ефикасни маркетинг стратегии води, както до удовлетворени клиенти, така и до успешен и печеливш бизнес.

 

ПРОГРАМА

  1. Позициониране на пазара
  2. Конкуренция
  3. Потребителското поведение
  4. Жизнен цикъл на продукт/услуга

 

ЛЕКТОР
Детелина Момчева е професионалист с над 10 годишен маркетинг опит. Заемала е ключови позиции, както в стартиращи, така и в големи международни компании. Тя е управлявала маркетинг проекти и кампании в България, Централна и Източна Европа, Индия и Египет.

Завършва бакалавърска степен по “Международни икономически отношения” в Стопанска Академия, магистърска програма по “Предприемачество и иновации” и магистратура “Международна културна политика и мениджмънт” в Университета Уорик, Великобритания.

 

КОГА И КЪДЕ:

Дата и час: 11 март 2019 г. от 19.00 ч.
Място: Ресторант “Мона Лиза” – Тера Мол
Вход свободен!

 

Маркетинг на наложен продукт или услуга - Безплатна регистрация

  • Предоставената от Вас информация ще бъде използвана единствено за целите на това събитие, след което тя ще бъде изтрита. Използването на вашия имейл за маркетингови цели на фондацията може да се случи само след предоставяне на изрично съгласие от ваша страна.
 

Проверка

С ПОДКРЕПАТА НА