Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

 

В този семинар ще бъдат представени основните принципи при продажба на дадена идея пред инвеститори. Ще обърнем специално внимание на структурата на представянето и ще се научим как успешно да предаваме съобщенията си през всички сетива. В практическата част ще тренираме управлението на собственото състояние при продажба.

 

ПРОГРАМА
1. Elevator pitch.
2. Структура на съобщението.
3. Предаване на съобщението през всички сетива.
4. Вербална, паравербална и невербална комуникация.
5. Управление на собственото състояние.
6. Продажба на идеята.

 

ЛЕКТОР

Стоян Тунков стартира професионалния си път в “Граве България” преди повече от 10 години като тренинг мениджър и треньор в компанията до септември 2016 г. Стоян е сертифициран и като бизнес треньор от експертите на MLC International (2009г.). От 2014 г. той е треньор и ментор в Rinker’s Challenge (обучителната програма за предприемачи на Център Ринкър към Фондация BCause) по темите Презентационни умения и Pitching skills. През 2016г. стартира своя собствена компания за тренинги и обучения – Five Sense Ltd.

 

КОГА И КЪДЕ:

Дата и час: 22 април 2019 г. от 19.00 ч.
Място: Ресторант “Мона Лиза” – Тера Мол
Вход свободен!

Как да продадем една идея на инвеститори - Безплатна регистрация

  • Предоставената от Вас информация ще бъде използвана единствено за целите на това събитие, след което тя ще бъде изтрита. Използването на вашия имейл за маркетингови цели на фондацията може да се случи само след предоставяне на изрично съгласие от ваша страна.
 

Проверка

 

С ПОДКРЕПАТА НА