Събития2018-11-30T11:18:13+00:00

СЪБИТИЯ

Програма 2018/2019

Екипът на Градище изготви годишна програма от събития, свързани с предрпиемачество, нови технологии и меки умения. Те целят да предложат полезно, актуално, качествено и интересно съдържание на габровци. Събитията ще бъдат платформа за дискусия, която да стимулира предприемаческия дух чрез споделяне на приложими бизнес идеи и добри практики.

Гост-лектори ще бъдат доказани специалисти във всяка област. Габровските предприемачи ще имат възможност както да обогатят познанията си в съответната сфера, така и да получат обратна връзка за проектите, които развиват.

Програмата от събития включва лекции, работилници и срещи с успели предприемачи, които ще споделят своя опит и път към успеха.

0+
Събития
0
Лектори
0
Срещи с предприемачи
0
Нетуъркинг събития

Събитията са разделени в три категории – предприемачество, нови технологии и меки умения. Планирано е по едно събитие на седмица, като то ще се провежда в делничен ден след 17,00 часа. Последователността на срещите следва логиката на развитие на една бизнес идея. По този начин целим събитията да са от помощ най-вече на онези, които развиват свой проект.

ТЕМИ

*Възможни са промени в обявените дати. Планираните събития за настоящия и следващия месец са обявени в нашия календар.

Предприемачество

Нови технологии

 • Януари 2019 г. – Дигитални инструменти за управление на класната стая (за учители)

 • 11.02.2019 – Кои са новите бизнес модели, свързани с блокчейн технологията?

 • 01.04.2019 – Умни градове в България?

 • 15.04.2019 – Какво представляват децентрализираните процеси и как ще променят начина на взаимодействие, пазаруване и създаване на стойност?

 • 13.05.2019 – Как Machine Learning ще промени производствените процеси

Меки умения

 • 21.01.2019 – Среща с предприемач

 • 04.02.2019 – Работа в екип

 • 25.02.2019 – Как да говорим пред публика

 • 22.04.2019 – Продажба на една идея пред инвеститори

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Уведомяваме ви, че датите за провеждане на следните събития бяха променени:

 • 3.12.2018 – Дигитални инструменти за управление на класната стая (за учители)
 • 10.12.2018 – Среща с предприемач

Събитията ще се проведат през януари 2019 г.

Няма предстоящи Събития за момента.

ЛЕКТОРИ

ПАКЕТИ

Нашите събития имат символичен вход, който ни позволява да покрием част от разходите по организирането на програмата и да планираме бъдещи инициативи. Поканете ваши приятели и се възползвайте от нашите отстъпки за екипи. A като нищо да се превърнете в следващия успешен габровски стартъп! 😛

Самостоятелен

1000лв.
 • Един участник
 • Едно събитие
 • Записки от лектора
 • Безплатна консултация

Малък екип

800лв./ Участник
 • 2-3 участника
 • Едно събитие
 • Записки от лектора
 • Безплатна консултация
 • Код: SmallTeam

Среден екип

700лв./ Участник
 • 4-5 участника
 • Едно събитие
 • Записки от лектора
 • Безплатна консултация
 • Код: YoungEntrepreneurs

Голям екип

600лв./ Участник
 • 6+ участника
 • Едно събитие
 • Записки от лектора
 • Безплатна консултация
 • Код: Unicorns

Използвайте посочените кодове при финализиране на поръчката, за да се възползвате от отстъпката!

Отстъпките са валидни единствено при предварителна онлайн регистрация!

Методи за плащане

Изберете желаното от Вас събитие, след което следвайте стъпките за неговото закупуване. При завършване на поръчката изберете опцията “Плащане с дебитна или кредитна карта”. Ще бъдете прехвърлени към страницата на нашия платежен оператор MyPos, където трябва да попълните данните на Вашата карта.

· Фондация “Градище” няма достъп до вашите данни. Те се обработват от платежния оператор.

· Повече информация за My Pos може да откриете на този линк: https://www.mypos.eu/bg

Добавете желания от вас пакет в количката, след което следвайте стъпките за неговото закупуване. На последната стъпка, потвърдете, че сте запознати с общите условия на Фондация “Градище”, след което изберете желания метод за плащане – през ePay.bg, на касите на EasyPay или през банкомат.

Може да заплатите билет за едно събитие или избран от Вас пакет чрез банков превод.

БАНКА ДСК
Бенефициент: Фондация „Градище“
IBAN: BG69STSA93000024147289
BIC: STSABGSF
Основание: “Темата на събитието” или “Вид пакет” + Име и Фамилия

Закупувайки един от пакетите, Вие декларирате, че сте запознати с Общите условия на Фондация Градище.

ОСНОВЕН СПОНСОР

КОРПОРАТИВНИ ПАРТНЬОРИ

АСОЦИИРАНИ ПАРТНЬОРИ

БЮЛЕТИН

Запиши се за нашия имейл бюлетин, ако искаш да получаваш повече информация за предстоящи събития.

* indicates required

Леона Асланова е експерт и консултант по иновации, с над 15 годишен професионален опит. Основател е на Innovation Starter, на форума за иновации Innovation Explorer и на Академия за иновации, най-голямото публично-частно образователно партньрство у нас.

Автор е на два академични курса по иновации към водещи български университети, като води лекции по иновации в НБУ  и СУ „Св. Климент Охридски“, и на магистърската програма по иновации към ВУЗФ – „Мениджмънт на иновационния диалог”.

Венеция Нецова е председател на борда и проектен лидер в Сдружение „Асоциация на българските лидери и предприемачи“ (ABLE). Между 2012 г. и 2016 г. Венеция работи в отдел „Консултантски услуги в публичния сектор“ в KPMG България, където участва в разработването на многобройни проектни предложения и тяхното успешно изпълнение.

Тя е участвала в обучение по стратегически мениджмънт в Словения (2009), по предприемачество в САЩ (2010), бакалавър МИО (2012), обучение по Ключови консултантски умения (2015), управление на проекти (2015 – 2018) и други.

Диана Аладжова е финансист с над 6 години опит в банковия сектор и в сферата на рисковите дялови инвестиции в България. Тя е председател на “Обединени идеи за България”, неправителствена организация, фокусирана върху развитието на социалното предприемачество в страната. Диана има магистратура по Финанси и дялови инвестиции от London School of Economics and Political Science, както и титла като Chartered Financial Analyst (CFA). Тя преподава Социално предприемачество към катедра „Предприемачество“ в Стопански Факултет към СУ „Св. Климент Охридски“.

Aтанас Генков има повече от 10 години международен опит с дизайна и провеждането на обучителни курсове по личностно развитие, лидерство и устойчивост. Провел повече от 200 обучителни събития в над 20 страни по целия свят. Подходът му към устойчивост включва работа с цялостната система и е насочен към промяна и трансформация, както на лично, така и на професионално ниво. Член е на множество международни обучителни мрежи, сред които: Art of Hosting, The Natural Step и Synergy.

Стоян Д. Тунков стартира професионалния си път в Граве България преди повече от 10 години, като е тренинг мениджър и треньор в компанията до септември 2016г. Стоян е сертифициран и като бизнес треньор от експертите на MLC International (2009г.). От 2014г. Стоян Д. Тунков е треньор и ментор в Rinker’s Challenge (обучителната програма за предприемачи на Център Ринкър към Фондация BCause) по темите Презентационни умения и Pitching skills. През 2016г. стартира своя собствена компания за тренинги и обучения - Five Sense ltd.

Светозара Златанова е сертифицирана PMP® от Project Management Institute. Притежава магистърска степен по Международни Икономически Отношения от Великотърновския университет Св. Св. Кирил и Методий и над 10 години опит в управлението на проекти за телекомуникационни компании, инвестиционни фондове и инвеститори в недвижими имоти. Тя води вътрешно-фирмени обучения, насочени към управляването на проекти.

Явор Гочев е бакалавър по Бизнес мениджмънт от University of Dundee, Великобритания, и магистър по Организационни иновации и предприемачество в Copenhagen Business School, Дания. В края на 2017 г. започна докторантура по Бизнес мениджмънт в СУ "Св. Климент Охридски".

Явор има опит като координатор на различни международни проекти финансирани от ЕС, като помага на различни организации да получат финансиране за стартиране и развитие на своя бизнес.

Анна Адамова е програмен директор във Фондация "Български център за нестопанско право". Тя е част от БЦНП през последните три години. Преминала е през различни роли – като доброволец, правен консултант, а към момента – програмен директор. Отговорностите ѝ включват участие в застъпнически инициативи, анализ на законодателство, провеждане на обучения, управление на проекти, организиране на събития и публични кампании и др. За социалното предприемачество споделя: „Социалното предприемачество е задължителна стъпка, ако изберем да вървим към устойчиво развитие и оздравяване на обществото.“

Иван Господинов е експерт по обучения и образователни политики в сдружение Образование без раници. Той е завършил магистратура към Университета в Единбург, специалност “Образование”. Бакалавърската му степен е към Университета в Лайпциг, специалност “Социални науки и философия”.

Иван Господинов има опит като учител по програмата на Заедно в час, като консултант към Министерството на образованието и науката по проект за дигитализация в образованието, провежда обученията на сдружението. Автор е на раздел “Дигитална грамотност” в “Наръчник за развитие на уменията на 21 век” на “Заедно в час” и др.

През 2016 година е включен в класацията “30 под 30” на Форбс България в направление “Образование”. Иван Господинов е инициатор на проекта за превод на Кан Академия на български език, както и е председател на сдружението.

Детелина Момчева е професионалист с над 10 годишен маркетинг опит. Заемала е ключови позиции, както в стартиращи, така и в големи международни компании. Тя е управлявала маркетинг проекти и кампании в България, Централна и Източна Европа, Индия и Египет.

Завършва бакалавърска степен по "Международни икономически отношения" в Стопанска Академия, магистърска програма по "Предприемачество и иновации" и магистратура "Международна културна политика и мениджмънт" в Университета Уорик, Великобритания.

Непоправим стартъп ентусиаст, предприемач, преподавател, активист в Клуба на Програмистите във Велико Търново.

Невен стартира проекта Тинузавър през 2013 като лична инициатива за разработка на микроконтролерна платка за собствени продукти и за обучение по хардуер и софтуер. Така в последвалите 5 години проекта набира скорост и популярност, а в началото на 2018 прераства в бизнес с устойчив модел базиран на софтуер и хардуер с отворен/свободен код и лиценз.

Той е също така и съосновател на Интерлекта – продуктова фирма в областта на мобилните комуникации и телемедицината с офиси в България и САЩ. Като визионер и мотиватор, той спомага фирмата постоянно да надминава собствените си възможности – не само в областта на технологиите, но и в създаването на стратегически партньорства и нови бизнес модели.

Съосновател е и на Клуб Програмистите в Велико Търново – организация с нестопанска цел, насочена към образованието, създаване на нови умения и личностното развитие за хора от всички възрасти в областта на информационните технологии.

В момента Невен е докторант към ФМИ/ВТУ с разработка в областта на комуникациите и защитата на информацията.