Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

 

След крипто бума през последните години постепенно блокчейн технологията започва да намира приложение в бизнеса и да е основа на нови децентрализирани модели за управление на процеси и създаване на стойност. Настъпва времето на компаниите, които разработват реални блокчейн продукти – адресирани към решаване на конкретни проблеми и отговарящи на валидирани бизнес нужди. Ние сме в началото на този процес и прилагането на блокчейн на практика се случва по-бавно от някои очаквания. Но революцията на децентрализацията не може да бъде спряна и в момента почти няма голяма компания, която да не проучва използване на блокчейн чрез пилотни проекти или вътрешен анализ.

Настоящият уъркшоп е фокусиран върху практичните измерения и областите на приложение на блокчейн в момента. Фокусът е върху възможностите и предимствата на тази технология, какво може да направите в момента и как да се подготвите за навлизането й в бизнеса. Специално внимание е отделено на новите бизнес модели чрез блокчейн.

 

ПРОГРАМА

  1. Въведение в блокчейн.
  2. Стойност и предимства на технологията.
  3. За какво е подходящ блокчейн?.
  4. Какво можете да направите сега?
  5. Примери и области на приложение.
  6. Нови бизнес модели и организиране на процеси.

 

ЛЕКТОР
Емилиян Енев е дигитален предприемач и съосновател на един от първите работещи блокчейн продукти в България – ReCheck. Емилиян е редовен лектор в български и международни блокчейн събития и е фокусиран върху практическите ползи и стойност на технологията. С ReCheck той натрупва опит в прилагането на блокчейн на практика и в изграждането на нови процеси върху авангардни технологии.

 

КОГА И КЪДЕ
Дата: 11 февруари 2019 г.
Място: Ресторант “Мона Лиза” – Тера Мол Габрово
Вход свободен!

 

Бизнес модели, свързани с блокчейн технология - Безплатна регистрация

  • Предоставената от Вас информация ще бъде използвана единствено за целите на това събитие, след което тя ще бъде изтрита. Използването на вашия имейл за маркетингови цели на фондацията може да се случи само след предоставяне на изрично съгласие от ваша страна.
 

Проверка

 

С ПОДКРЕПАТА НА