Стани част от екипа

Вероятно мнозина смятат, че за да стартира един проект, най-важно е неговото финансиране! Не винаги е така! Съсредоточени върху финансовите средства, които са ни нужни, за да превърнем идеята си в реалност, често забравяме, кой наистина реализира тази идея. Това са хората повярвали в нея! Онези заделили от личното си време, за да изградят структура, която да създаде продукт или услуга с добавена стойност за техните клиенти.

Това са хората, които имат визия, които анализират пазара, които съставят стратегия за действие, планират производството, логистиката, търсят партньори, сблъскват се с бюрокрацията на държавата.. но не се отказват! А ние търсим точно такива хора!

Ако искаш да станеш част от един страхотен екип и да участваш в осъществяването на нови проекти в Габрово, моля попълни формата по-долу и ще се свържем с теб.

„Никога не се съмнявайте, че малка група от мислещи и отдадени хора може да промени света. Всъщност единствено това някога е успявало.“
Маргарет Мийд

Ползи за членовете на екипа

Свободни позиции

Моля, попълнете своите данни и ще се свържем с вас!

Лични данни

  • Предоставените данни ще бъдат използвани за комуникация с Вас единствено относно позициите, за които кандидатствате. Ако желаете да бъдете информирани за нашите дейности може да се запишете за нашия бюлетин.
 

Проверка