Екип

Мартин Павлов

Директор

Мартин прекарва 11 години в Испания, където завършва двоен бакалавър по право и бизнес администрация в университет „Крал Хуан Карлос”, а по време на обучението си работи в бизнес инкубатора към университета като правен и финансов консултант. Участва в написването на две книги към университет „Карлос III” в Мадрид – „Международен маркетинг“ и „Отдел обслужване на клиенти като източник на конкурентно предимство“.

Марина Генкова

Стратегическо развитие

Марина е завършила „Икономика с английски език“ в Стопански Факултет на Софийски Университет. В първата година от следването си започва работа в Българска Народна Банка, а след това е наета като стажант в Management Office/ PR & Communications отдела на БНП Париба. По-късно започва работа във Финансово-счетоводния отдел на тепърва влизащата в България международна компания за авточасти – Интер Карс. В момента Марина живее и работи в Лондон, където е част от екип на строителна компания като основните й задължения са да прави оценка на потенциални бъдещи проекти, да дефинира, следи и оптимизира работните процеси в компанията.

Атанас Генков

Координатор обучения

Атанас притежава магистърска степен по Стратегическо лидерство към устойчивост от Технологичния институт Блекинге (Швеция) и опит, както с виртуалното учене, така и ученето чрез преживяване. Член e на множество международни обучителни мрежи, сред които: Art of Hosting, The Natural Step и Synergy. Атанас има повече от 10 години международен опит с дизайна и провеждането на обучителни курсове по личностно развитие, лидерство и устойчивост.

Вилиана Джартова

Кариерно ориентиране

Вилиана Джартова специализира в сектора на социалното предприемачество и образованието вече 4 години. В момента ръководи инкубатор за иновативни социални предприятия в образователния сектор в Англия, част от Teach First (английският бранш на Teach for All).

Мартина Денева

Графичен дизайнер

Мартина е интериорен и графичен дизайнер, занимаващ се активно и със социално предприемачество. Завършва интериорен дизайн в Политехнико ди Милано, в допълнение на двойна специалност по иновации и предприемачество в Алта Скуола Политехника и Дизайн на системи и услуги в Политехнико ди Торино.

Станимира Ганева

Редактор

Станимира Ганева е завършила Национална Априловска гимназия със специалност „Английски с гръцки език“. В момента учи „Лингвистика с информационни технологии“ в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Отговаря за поддръжката на интернет сайта на Фондацията.

НАСТОЯТЕЛСТВО

Ивелина Жекова

Председател на настоятелството

Ивелина е лицензиран Треньор по Спортни Танци към World Dance Council. Треньор към КСТ “ Ритмика“ гр. Габрово и Зам. Председател на Българска Професионална Танцова Асоциация.

Ивелин Бръчев

Член на настоятелството

Ивелин Бръчев е завършил “Муждународни икономически отношения” специалност “Маркетинг” в УНСС София през 1991 г. Оттогава се занимава активно с външнотърговска дейност. Има богат и разнообразен опит в различни браншове както в България, така и в чужбина.

Хайме Ривера Камино

Член на настоятелството

Хайме Ривера е доктор по Бизнес администрация и доктор по Психология. В момента е професор по Маркетинг в Университет Карлос III в Мадрид. Неговата научноизследователска дейност се фокусира върху одит, проектиране и приложение на маркетингови стратегии.