Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

 

Преди почти девет месеца започнахме една амбициозна програма със събития, с която искахме да подкрепим младите предприемачи на Габрово в техните начинания. От октомври 2018-а досега организирахме 26 събития по предприемачество, нови технологии и меки умения, които бяха посетени от над 150 участника.

Дойде време и за последното събитие, на което бихме желали да ви поканим, за да си поговорим за развитието на бизнеса в Габрово, за вашите проекти, за трудностите, които срещате и подкрепата, от която се нуждаете.

Това събитие няма да бъде лекционно, а по-скоро дискусионно, в което бихме желали да обсъдим състоянието на средата, в която се намираме и устойчивостта на проектите, които се развиват.

Накрая ще си кажем наздраве и ще си поговорим за бъдещи проекти и идеи. 🙂

Ще се радваме на вашето присъствие и активно участие!

Очакваме ви!

 

МОДЕРАТОРИ

Атанас Генков има повече от 10 години международен опит с дизайна и провеждането на обучителни курсове по личностно развитие, лидерство и устойчивост. Провел повече от 200 обучителни събития в над 20 страни по целия свят, сред които: Германия, Холандия, Швеция и Кения. Атанас е изключително отдаден на хората и тяхното учене, и води обученията си с много страст и внимание. Подходът му към устойчивост включва работа с цялостната система и е насочен към промяна и трансформация, както на лично, така и на професионално ниво.

 

Мартин Павлов завършва двоен бакалавър по право и бизнес администрация в университет „Крал Хуан Карлос”, а по време на обучението си работи в бизнес инкубатора към университета като правен и финансов консултант. Участва в написването на две книги към университет „Карлос III” в Мадрид – „Международен маркетинг“ и „Отдел обслужване на клиенти като източник на конкурентно предимство“. През 2016 г. се завърща в България и основава Фондация “Градище” с цел да подпомогне предприемаческата екосистема в Габрово. Има опит в организирането на събития и консултиране на стартъп компании по финансови и правни въпроси. През 2017-а влиза в класацията на “Forbes 30 under 30” за България в категория Образование.

 

КОГА И КЪДЕ:

Дата и час: 19 юни 2019 г. от 19.00 ч.
Място: Ресторант “Мона Лиза” – Тера Мол
Вход свободен!

Предприемачество в Габрово - Заключително събитие

  • Предоставената от Вас информация ще бъде използвана единствено за целите на това събитие, след което тя ще бъде изтрита. Използването на вашия имейл за маркетингови цели на фондацията може да се случи само след предоставяне на изрично съгласие от ваша страна.
 

Проверка

С ПОДКРЕПАТА НА