Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

 

Социалното предприемачество е отговор на все по-многобройните предизвикателства, пред които сме изправени днес – социални, екологични или културни. Социалната стойност на бизнеса става все по-определяща за неговия успех и устойчивост. Искате ли да постигнете положителна промяна за света? Вярвате ли, че можете да правите бизнес и да правите добро едновременно? Вероятно, Вие сте следващия успешен социален предприемач в България.

По време на срещата ще научите повече за социалното предприемачество у нас – какво е характерно за него, какъв е обликът на социалните предприятия и какви са възможностите за развитие на социално предприемачество.

 

ПРОГРАМА

18.30 – Регистрация

19.00 – Начало на събитието

1. Социално предприемачество – бъдещето на предприемачеството, ако искаме бъдеще за човечеството
2. Какво означава да си социален предприемач
3. Примери за успешни социални предприятия у нас
4. Как да подкрепим социалното предприемачество

20.30 – Въпроси и отговори / Нетуъркинг

 

ЛЕКТОР

Анна Адамова е програмен директор във Фондация “Български център за нестопанско право”. Тя е част от БЦНП през последните три години. Преминала е през различни роли – като доброволец, правен консултант, а към момента – програмен директор. Отговорностите  й включват участие в застъпнически инициативи, анализ на законодателство, провеждане на обучения, управление на проекти, организиране на събития и публични кампании и др. За социалното предприемачество споделя: „Социалното предприемачество е задължителна стъпка, ако изберем да вървим към устойчиво развитие и оздравяване на обществото.“

 

КОГА И КЪДЕ:

Дата и час: 5 ноември 2018 от 19.00 ч.
Място: Ресторант “Мона Лиза” – Тера Мол
Вход свободен!

Социално предприемачество - Безплатна регистрация

  • Предоставената от Вас информация ще бъде използвана единствено за целите на това събитие, след което тя ще бъде изтрита. Използването на вашия имейл за маркетингови цели на фондацията може да се случи само след предоставяне на изрично съгласие от ваша страна.
 

Проверка

С ПОДКРЕПАТА НА