Искаш да разбереш повече за професията Автор на техническа документация? Не си сигурен в каква посока искаш да върви кариерното ти развитие?

Ела в Конферентната зала на Университетската библиотека в Техническия университет – Габрово на 19 ноември 2018 г. в 11:00 ч., за да научиш за съществуването на една слабо позната кариерна възможност в ИТ сферата – Автор на техническа документация (или Тechnical writer).

Криси, Марти и Данчо ще ти разкажат какво е да се занимаваш с техническа документация в България и ще споделят с теб защо това е страст и призвание за тях, а не само начин да си вадиш хляба.

По време на събитието ще имаш възможността да научиш повече за същността и изискванията на професията, както и за нейната значимост и място в съвременния свят.

В първата половина от програмата ще чуеш за това какви познания и качества са необходими за тази кариера. Във втората част на събитието ще можеш да запретнеш ръкави и да се справиш с няколко реални задачи от ежедневието на Автора на техническа документация.

ПРОГРАМА

• Презентация: защо е важна документацията към крайните потребители; качества, профил и необходими умения, за да се реализирате успешно в сферата на техническото писане.
• Презентация: минималистичното писане като основен подход в създаването на съдържание за крайните потребители.
• Почивка
• Практически упражнения

Събитието се организира от tekom България – най-голямата професионална асоциация за техническа комуникация на Стария континент.

Повече информация може да научиш на Facebook страницата на събитието!

Ела и разбери какво е да влезеш в кожата на автора на техническа документация!

БЮЛЕТИН

Запиши се за нашия имейл бюлетин, ако искаш да получаваш повече информация за предстоящи събития.

* indicates required