Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.


 
В първите десет събития от нашата програма разгледахме основните елементи, които един предприемач трябва да има предвид, когато стартира своя бизнес. Говорихме за генерирането и валидирането на една идея, как тя да бъде в полза на обществото и как да реализираме стартовото маркетиране.

Време е да направим и първото практическо обучение, където ще можете да упражните наученото до сега и да получите обратна връзка.

 

ПРОГРАМА

По време на първата част от практическата работилница ще поговорим за това какво представлява един бизнес план. Ще обсъдим елементите, които съдържа, както и какви са разликите в изготвянето на един бизнес план за стартиращо предприятие и за съществуващо такова.

Ще разгледаме и бизнес плана на едно реално стартиращо предприятие.

Във втората част от работилницата всеки от участниците ще има възможността да попълни своята „Бизнес Модел Канава“, която позволява на всеки стартиращ предприемач да разположи на един лист хартия всички важни елементи свързани с начина на опериране на неговия бизнес.

 

ЛЕКТОР
Явор Гочев е бакалавър по Бизнес мениджмънт от University of Dundee, Великобритания, и магистър по Организационни иновации и предприемачество в Copenhagen Business School, Дания. В края на 2017 г. започна докторантура по Бизнес мениджмънт в СУ “Св. Климент Охридски”.

Явор има опит като координатор на различни международни проекти финансирани от ЕС, като помага на различни организации да получат финансиране за стартиране и развитие на своя бизнес.

 

Събитието e със задължителна предварителна регистрация.


ЦЕНА

Цената на събитието е 10 лв.

Регистрирай се!

Предлагаме ви да разгледате и нашите пакети, с които имате отстъпка за всеки приятел, който доведете.

С ПОДКРЕПАТА НА