Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

 

През октомври организирахме събитие на тема “Дигитални умения и интернет безопасност” с гост-лектор Иван Господинов, който ни въведе във възможностите, които предоставя Кан Академия за подпомагане на учебния процес. В началото на януари, Иван отново ще ни гостува, за да продължи тази тема пред по-голяма аудитория. Събитието ще се проведе в Актовата зала на Национална Априловска гимназия, като са поканени учители от всички габровски училища. Входът е свободен!

 

ПРОГРАМА

  1. Глобалното училище на Кан Академия (Khan Academy)​ и добавената стойност при използване на технологии за обучение.
  2. Дигиталната грамотност и как да я развиваме

 

ЛЕКТОР:

Иван Господинов е експерт по обучения и образователни политики в сдружение Образование без раници. Той е завършил магистратура към Университета в Единбург, специалност “Образование”. Бакалавърската му степен е към Университета в Лайпциг, специалност “Социални науки и философия”.

Иван има опит като учител по програмата на Заедно в час, като консултант към Министерството на образованието и науката по проект за дигитализация в образованието, провежда обученията на сдружението. Автор е на раздел “Дигитална грамотност” в “Наръчник за развитие на уменията на 21 век” на “Заедно в час” и др.

През 2016 година Иван е включен в класацията “30 под 30” на Форбс България в направление “Образование”. Иван Господинов е инициатор на проекта за превод на Кан Академия на български език, както и е председател на сдружението.

 

КОГА И КЪДЕ:

Дата и час: 28 януари от 14.30 ч.
Място: Актова зала на Национална Априловска гимназия
Вход свободен!

 

Дигитални инструменти за управление на класната стая - Безплатна регистрация

  • Предоставената от Вас информация ще бъде използвана единствено за целите на това събитие, след което тя ще бъде изтрита. Използването на вашия имейл за маркетингови цели на фондацията може да се случи само след предоставяне на изрично съгласие от ваша страна.
 

Проверка

 

С ПОДКРЕПАТА НА