Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

 

Успех, развитие и ръст чрез иновации

Това събитие е част от годишната програма на Фондация “Градище” за събития по предприемачество, иновации и нови технологии: https://gradishte.org/events/

 

ПРОГРАМА

Събитието ще засегне следните теми:
– Оптимално използване на наличните ресурси – “Систематична иновация”
– Дизайн мислене – как да иновираме чрез емпатия
– “Lean Startup” или как правилата на играта се промениха
– Какво представляват иновациите насочени и движени от клиента

 

ЛЕКТОРИ: Леона Асланова и Венеция Нецова

Леона Асланова е експерт и консултант по иновации, с над 15 годишен професионален опит. Основател е на Innovation Starter, на форума за иновации Innovation Explorer и на Академия за иновации, най-голямото публично-частно образователно партньрство у нас.

Автор е на два академични курса по иновации към водещи български университети, като води лекции по иновации в НБУ и СУ „Св. Климент Охридски“, и на магистърската програма по иновации към ВУЗФ – „Мениджмънт на иновационния диалог”.

Венеция Нецова е председател на борда и проектен лидер в Сдружение „Асоциация на българските лидери и предприемачи“ (ABLE). Между 2012 г. и 2016 г. Венеция работи в отдел „Консултантски услуги в публичния сектор“ в KPMG България, където участва в разработването на многобройни проектни предложения и тяхното успешно изпълнение.

Тя е участвала в обучение по стратегически мениджмънт в Словения (2009), по предприемачество в САЩ (2010), бакалавър МИО (2012), обучение по Ключови консултантски умения (2015), управление на проекти (2015 – 2018) и други.

 

КЪДЕ И КОГА?

Дата и час: 3 октомври 2018, 11.00 ч.
Място: Ритуалната зала на Община Габрово
Вход свободен!

 

С ПОДКРЕПАТА НА