Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

 

В този семинар ще бъдат представени някои основни принципи на говоренето пред публика. Ще обърнем специално внимание на типовете комуникация, използването на помощни средства в подкрепа на презентиращия и ще се концентрираме върху управлението на собственото състояние при представяне, като ключов ресусрс за управление на аудиторията.

 

ПРОГРАМА

  1. Умения и стратегии за представяне пред аудитория.
  2. Вербална комуникация – използване на речта.
  3. Паравербална комуникация – използване на гласа.
  4. Невербална комуникация. Език на тялото.
  5. Основни медийни средства.
  6. Управление на състоянието и управление на представянето.
  7. Личност на презентиращия.
  8. Практика.

 

ЛЕКТОР

Стоян Тунков стартира професионалния си път в “Граве България” преди повече от 10 години като тренинг мениджър и треньор в компанията до септември 2016 г. Стоян е сертифициран и като бизнес треньор от експертите на MLC International (2009г.). От 2014 г. той е треньор и ментор в Rinker’s Challenge (обучителната програма за предприемачи на Център Ринкър към Фондация BCause) по темите Презентационни умения и Pitching skills. През 2016г. стартира своя собствена компания за тренинги и обучения – Five Sense Ltd.

 

КОГА И КЪДЕ:

Дата и час: 25 февруари 2019 г. от 19.00 ч.
Място: Ресторант “Мона Лиза” – Тера Мол
Вход свободен!

 

Как да говорим пред публика - Безплатна регистрация

  • Предоставената от Вас информация ще бъде използвана единствено за целите на това събитие, след което тя ще бъде изтрита. Използването на вашия имейл за маркетингови цели на фондацията може да се случи само след предоставяне на изрично съгласие от ваша страна.
 

Проверка

С ПОДКРЕПАТА НА