Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

 

Настоящото обучение е продължение на  проведеното в началото на февруари събитие “Управление на екипи”. В този семинар ще припомним някои основни принципи в управлението на екипи. Ще обсъдим заедно успешните практики и ще дадем примери за екипи, които константно действат на пълни обороти и успяват устойчиво да постигат високи резултати.

 

Не е задължително да сте присъствали на първата част, за да участвате във втората.

 

ПРОГРАМА
1. Основни принципи. Фази на развитие.
2. Модели на управление.
3. Модели на развитие.
4. High performing teams – принципи.
5. Практика.

 

ЛЕКТОР

Стоян Тунков стартира професионалния си път в “Граве България” преди повече от 10 години като тренинг мениджър и треньор в компанията до септември 2016 г. Стоян е сертифициран и като бизнес треньор от експертите на MLC International (2009г.). От 2014 г. той е треньор и ментор в Rinker’s Challenge (обучителната програма за предприемачи на Център Ринкър към Фондация BCause) по темите Презентационни умения и Pitching skills. През 2016г. стартира своя собствена компания за тренинги и обучения – Five Sense Ltd.

 

КОГА И КЪДЕ:

Дата и час: 25 март 2019 г. от 19.00 ч.
Място: Ресторант “Мона Лиза” – Тера Мол
Вход свободен!

Управление на екипи 2 - Безплатна регистрация

  • Предоставената от Вас информация ще бъде използвана единствено за целите на това събитие, след което тя ще бъде изтрита. Използването на вашия имейл за маркетингови цели на фондацията може да се случи само след предоставяне на изрично съгласие от ваша страна.
 

Проверка

 

С ПОДКРЕПАТА НА